onsdag 30 december 2009

Valle

Ikväll kom bästaste Gunilla med familj på besök och var hamnar vi jo givetvis i valplådan. Gunilla och Johannes föll snabbt för Valle som raskt döptes om till Korven.Johannes önskade sig bums Korven i födelsedagspresent.
Uffe var väl aningen mer svårflörtat men att han
 gillade korven var svårt att dölja. Men egentligen är ju alla valparna lika goa. De tyckte det här med nytt folk i valplådan var väl mest en gäspning om man nu inte ägnade sig åt att bita dem i hälarna förstås. Tindra hoppade i och diade gänget under vårt prat och somnade sedan gott.







Märks  att det är trygga valpar som tar sig an nya famnar med ro.Men med en lugn trygg mamma en lugn trygg miljö så ger man dem de bästa förutsättningarna . Det är i allfall mitt mål att ge dem. Sen har de haft besök i valphagen av fröken vild och galen idag som tyckte de var mycket



 spännande och roliga. Så de blir väl socialiserade av såväl två benta som fyrbenta och mer blir det men i en lagom lugn takt precis som vid tidigare valp kullar.Eftersom Valle varit svårfotat är
 det han som fick vara dagens objekt en liten tjock go korv det är vad han är och kanske kanske hans namn ställer blir Prince Never Stop istället då det passar lite bättre tyckte jag och Gunilla. Han har ju röda fläckar lite här och var .Och never stop är ju ljusa och inte mörka lite borde vi väl få ha att säga till om eller?






4 kommentarer:

  1. Det var väl det jag visste: en riktig sötnos!

    SvaraRadera
  2. Gott Nytt År.
    Gunilla hade kul med att jag skrev att du är enorm. Avsåg naturligtvis inte kroppstorleken men det förstod du säkert. Syrran är väl "lite dummare"!!!!!!
    Ha,ha..............

    SvaraRadera
  3. Klart jag förstod men man har ju inte roligare än man gör sig=)

    SvaraRadera
  4. klart johannes skall ha en cocker när han fyller år:)

    SvaraRadera