tisdag 26 januari 2010

Veterinärbesiktning

Idag var det dags och det är ju rejält kallt ute så det lev till att klä på dem.Tur man har lilla Teddy så han kunde låna ut lite. Victor kröp ur sin dress men gillade att försöka dra av Valle sin så det var ju lite kaotiskt innan vi kom iväg. Uffe var med som assistent så jag kunde sköta kameran och papperexercisen.Uffe är en utmärkt assistent som gosar lite extra med varje valp efter att den blivit klar. inget in i buren bums här inte. Valle var först ut och tyckte väl att det här med sprutar och grejs var en rätt otrevligt historia och pep som sjutton kan iof också bero på att man var tvungen att vara stilla en stund men sen väl sprutan var tagen och chipet var på plats var allt bra igen och resten var helt ok. En praktvalp enligt veterinären.














Sen var det Victors tur tyckte inte det var fullt lika läskigt med sprutor men lite lät han allt men även han var fullt nöjd och tyckte inte heller att själva veterinären var löskig bara de där stickande sakerna. Även han ett utmärkt exemplar.








Sist ut var Vivan och som vetten sa tikarna säger aldrig något och det stämde. Tog det hela med ro det tredje utmärkta resulatet. Vetten tyckte det var en fin kull med utmärkta valpar lugna och trygga.Känns för mig som ett bra betyg.


















3 kommentarer:

  1. Djupt imponerad ni alls fick in dem i buren!

    SvaraRadera
  2. Det såg besvärligt ut med att ha kläder på sig på den lilla filmsnutten.
    Dundersöta som vanligt.

    SvaraRadera
  3. Finfina valpar! Lille Victor vet hur man roar sig...

    SvaraRadera