fredag 22 januari 2010

7 veckor


Vikt

Vivan 2672 g

Valle 3631g

Victor 2735 g

Som ni ser Valle nästan kilot mer min lille gigant. Även om Victor väger mer än Vivan så ser Vivan större utTyvärr är inga veckokort tagna än det har inte funnits tid dét har varit många besök de senaste dagarna vilket är så trevligt

Lukas med Victor och Vivan

Ludde och Valle..Idag har det varit tasstrimning. Klippt klor och klippt pälsen runt tassarna. Victor låg och mös under hela proceduren och njöt av att bli ompysslad helt avslappnad. Vivan också väldigt lätt att fixa fin lite mer sprall sen kom yrvädret Valle som inte kan vara still många sekunder ständigt på språng men otroligt godmodig och glad och finner sig i det mesta det är bara det att det är så mycket man ska hinna med.Stamtavlorna har kommit och tid till veterin'ärbesiktning är bokad. Tänk om en vecka flyttar den första. Eftersom veckor kort saknas blir det filmtajm istället.









5 kommentarer:

  1. Härliga filmer och vilken lycka som väntar de blivande valpägarna :) stannar alla i skåne?

    SvaraRadera
  2. Så gulligt Tindra tittar till sina valpar - hur kommer hon ta det o m alla flyttar?

    SvaraRadera
  3. Tror hon kommer att bli lite deppig men samtidgt lite skönt.Victor har inte rikitgt hittat sin familj än och Vivans ev familj har inte riktigt löst jobbsituationen för att kunna ta hem henne så än så länge är det bara Valle som säkert har ett nytt em och han kommer att bo nära=)Men jag har med gläje kvar både Victor och Vivan till rätt familjer kommer.

    SvaraRadera
  4. Tror jag sagt det förut, men fy sjutton för att va' mamma till så'na busar! Gott jobb Tindra! Så kul se viftande svansar och glada/säkra småttingar.
    (Och gläds, Tindra, Sthlms lokalnyh rapporterade i veckan om en Dobermann/rottis(!) som fått 15!!!)

    SvaraRadera
  5. Vilken härligt övervakande o beskyddande mor Tindra är till sina valpar.
    Det ska bli kul att träffas i morgon hos Birgitta.

    SvaraRadera