måndag 1 februari 2010

Vivan

Idag har det blivit klart med Vivans nya hem. Familjen som tingat henne från början har lyckats lösa jobbsituationen och det känns verkligen bra. Det är en kanonfamilj precis som övriga valpköpare och där kommer hon att få det så bra. Vi har förmånen att få ha henne kvar ett ett par veckor till. Det som är lite extra kul att Vivan ska fortfarande heta Vivan så alla valparna kommer att fortsätta heta sina "arbetsnamn" . Det är första gången det blir så men och andra sidan i första kullen kallade vi ju Nanna för Tjocka Berta och det vill man kanske inte kalla sin valp i fortsättningen?=)

Valparna har haft lite dålig aptit idag och det började med Vivan igår som blev dålig i magen och kinkade med maten och idag var det Victors tur. Jag har behandlat dem med pro colin och de dricker bra och Vivan har ätit lite bättre idag men Victor har man fått truga.Jag har också tempat dem och den var helt normal. De är pigga och busar på precis som vanligt men kinkar de imorgon också med maten blir det ett samtal till veterinärern. Jag har också pratat med Valles matte idag. Vild och galen full av bus och upptåg var väl hennes beskrivning med tillägget precis som en valp ska vara. Men allt fungerarde bra och de var så nöjda och glada.

7 kommentarer:

  1. Skönt att höra att Vivan fick sitt hem till slut
    och att ni får njuta av henne ett tag till.
    Hon ser helt bedårande ut.

    SvaraRadera
  2. Nej, "Tjocka Berta" föll oss inte i smaken - vi tyckte nog Nanna var mer passande. ; )
    Så skönt att Vivan nu får ett eget hem!

    SvaraRadera
  3. Du har helt rätt Katarina Nanna var och är en Nanna fullt ut.MEn en tjocka Berta i början rundast av de alla

    SvaraRadera
  4. Hejsan !
    Tråkigt med onda magar. Vi hade en springer spaniel ikväll på hundkursen som var dålig i magen, stackaren och så hade han bråttom ut genom dörren, så jag råkade trampa honom på tassen så han skrek till. Fick en liten bläng av hundens husse, men det var ju absolut inte meningen !
    Hälsningar Elons matte

    SvaraRadera
  5. Hoppas att dom mår bra tills på onsdag, så att vi kan hämta vår lille goding. Vi längtar och mest tror jag Joakim längtar.

    SvaraRadera
  6. Så roligt att alla valpar nu "hittat hem" :)

    SvaraRadera
  7. Skönt för dig ha henne placerad hos folk du ville. Och måste kännas väldigt bra för dem! Har tyckt synd om dem som haft förväntningar och fått backa.
    (Svårt tro Nanna varit så'n tjockis:))

    SvaraRadera